ALSO Webshop

De ALSO webshop biedt een uitgebreid assortiment, hardware, software, carepacks, toners & inkt en aanverwante zaken.

Dankzij de duidelijke catalogusstructuur en zoekfuncties vindt u de gewenste artikelen in de ALSO webshop binnen enkele seconden. Uiteraard kunnen uw zoekresultaten worden gefilterd op speciale technische kenmerken. Met deze specificaties kunt u een directe productvergelijking maken, waardoor u gemakkelijk een keuze kunt maken. Daarnaast zijn er gedetailleerde datasheets beschikbaar die kunnen worden afgedrukt en verzonden, zodat u uw klanten zeer snel van hoogwaardige informatie kunt voorzien.

Weergave van de beschikbaarheid en de aankoopprijzen zijn altijd up-to-date. Dit betekent dat u tijdens elk orderproces altijd de belangrijkste kengetallen in één oogopslag heeft. Als u online bestelt heeft u meerdere opties voor verzending en transport, onder andere dropshipping met uw eigen logo op de pakbon. De ALSO webshop biedt u daarnaast tal van praktische functies die uw bestelproces sneller en eenvoudiger maken en u veel tijd besparen.

Ontdek de vele functies van de ALSO webshop:

Comfortabel zoeken

Gerichte zoekopdrachten met gedetailleerde zoekfuncties en praktische sortering en filtering van uw resultaten. Exporteer het zoekoverzicht eenvoudig naar Excel.

Real-time informatie

Altijd up-to-date inzicht in prijzen en voorraad. Overzicht van uw lopende contracten en actuele aanbiedingen. Inschrijven voor de ALSO Nieuwsbrief op relevante onderwerpen.

Gedetailleerde prijs- en assortimentslijsten

Stel zelf prijslijsten samen voor integratie met uw eigen webshop. Verstuur deze via FTP of e-mail. Ook uw contracten / BID-prijzen zijn via FTP beschikbaar.

Overzichtelijke informatie

Vergelijk producten op basis van speciale technische specificaties van CNET. Voeg ze toe aan een boodschappenlijstje, of creëer meteen een offerte voor uw eindklant.

Order-tracking

Bekijk statusupdates en leveringsinformatie van de uitvoerende transporteur via de ordertrackingtool. Download direct de factuur en pakbon in de ordertracking voor snellere controle.

Dropshipping

Directe verzending van uw goederen vanaf het ALSO warehouse naar uw eigen klant. Ook kunt u uw eigen logo op de ALSO-pakbon laten plaatsen voor nog betere profilering van uw bedrijf.

Financieel overzicht

Direct inzicht in openstaande facturen en kredietlimieten. Download alle facturen en zie de uiterlijke betalingstermijn.

Shopping tools

Snel en eenvoudig bestellen met de diverse shopping tools. Snel bestellen door een upload via Excel, HP-systemen samenstellen, licenties en carepacks regelen.

Retouren

Direct toegang tot het boeken van RMA’s en DOA’s via de webshop, met inzicht in de status. Ook het doorgeven van klachten kan via de CSO-tool, zodat alles in 1 systeem beschikbaar is.

Wilt u toegang tot de webshop?

Indien u nog geen account bij ALSO hebt, vul dan het nieuwe klant formulier in.
Dan maken we een account bij ALSO voor u aan en krijgt u tegelijkertijd toegang tot de webshop.

Klant bij ALSO worden


Bestaande klanten van ALSO kunnen op een andere manier snel toegang krijgen tot de webshop. Hiervoor zijn er twee opties.

1. U kunt via de ‘wachtwoord vergeten’ functie proberen of uw account al bestaat.

Controleer of uw account bestaat

2. Krijgt u geen reactie op de ‘wachtwoord vergeten’ optie, dan bestaat uw account niet of is deze niet actief. Stuur ons dan een e-mail. Wij regelen de toegang op werkdagen binnen 24 uur.

E-Mail E-Commerce Support