1. Terug

IT Services

Elektronische diensten om het totale bestelproces van u en uw klant volledig geautomatiseerd in te richten

ALSO International heeft door de jaren heen een reeks elektronische diensten ontwikkeld om alle aspecten van het bestelproces van u en uw klant volledig geautomatiseerd in te richten.

E-business is de verzamelnaam voor onze verschillende modules op het gebied van E-commerce en E-procurement diensten zoals een Elektronische Orderkoppeling direct met uw ERP systeem of webshop of een Automatic Toner Replenishment programma waarbij toners automatisch naar uw klant worden gestuurd, zodra de printer aangeeft dat de toner bijna leeg is.

Daarnaast kunt u met onze E-businessdiensten uw online verkoopkanaal verder uitbreiden en optimaliseren zoals volledig up-to-date en uitgebreide product content voor uw eigen webshop. De e-commerce diensten betreft de uitgebreide product feed, de online downloadbare prijscatalogus en een volledig ingerichte B2C shop. De E-procurement dienstverlening omvat het automatic toner replenishment programma, E-ordering, E-invoicing, Prijs en Beschikbaarheid en Orderstatus.