1. Terug

ALTIJD 3 STAPPEN VOORUIT MET SUPPLY, SERVICES EN SOLUTIONS

Het brede en loyale klantenbestand van ALSO International is een uiterst belangrijke succesfactor die extra mogelijkheden schept voor de constante doorontwikkeling van onze services en solutions waarmee we u compleet ontzorgen.

Als B2B-distributeur van A-merk printer supplies willen we ons onderscheiden van andere aanbieders door u te voorzien van klantvriendelijke tijd- en kostenbesparende tools en services zoals Supply Services, Financial Services, Commercial Services, Logistics Services en E-business Solutions.

Bij ALSO International denken we altijd proactief 3 stappen vooruit en dat heeft mede geresulteerd in ons uitgebreide pakket aan dienstverlening. Zo kunnen we u bijvoorbeeld voorzien van de productcontent voor uw webshop, maar we bieden u ook efficiencyverhogende financiële- en commerciële diensten en logistieke diensten ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. De grote klantenset maakt dat we in staat zijn om deze services en solutions steeds verder voor u door te ontwikkelen waardoor deze meegroeien met uw veranderende behoefte.

Hoge beschikbaarheid, leverbetrouwbaarheid én concurrerende prijzen

Wij zijn een voorraadhoudende distributeur en dat betekent dat alles wat u vandaag bij ons bestelt uiterlijk de volgende en veelal nog op dezelfde dag bij u - of in opdracht van u direct bij uw klant - wordt afgeleverd. Een compleet assortiment van 12.000 producten met meer dan 5.000 verschillende toners en inktcartridges direct uit voorraad leverbaar en door onze volumes altijd onder de beste voorwaarden ingekocht. Wij geven u persoonlijk advies, verschaffen u helder inzicht én gunnen u uw marge.

Als klant van ALSO International heeft u in onze webshop altijd toegang tot alle informatie over het uitgebreide productaanbod - meer dan 12.000 verschillende artikelen - en alle beschikbare bestelmethoden. Onze professionals staan met raad en daad voor u klaar en delen de in meer dan 20 jaar tijd opgebouwde logistieke kennis met u. Zo vergroten we uw slagkracht. Onze gestroomlijnde processen en E-services resulteren in een leverbetrouwbaarheid van alle orders - correct én op tijd - van 99,94 procent.

Passend portfolio, product- en klantkennis

Wij hebben een platte organisatie, hanteren korte lijnen en zijn altijd bereikbaar. Elke relatie heeft bij ons een vaste eigen accountmanager. ALSO International gaat voor de langtermijnrelatie, zodat we met onze maatwerkoplossingen optimaal kunnen inspelen op uw eisen en wensen. Wij voorzien u middels onze digitale Productfeed van uitgebreide productinformatie en -afbeeldingen voor uw webshop. U bent bij ons aan het juiste adres voor centrale volumeleveringen, maar ook voor dropshipments met neutrale verpakking en voorzien van uw eigen pakbon met uw logo. Klantspecifieke voorraad en klantspecifieke productbundels? Alles is mogelijk.

Een uitgebreid overzicht van alle diensten welke wij u kunnen bieden kunt u vinden via het hoofdmenu onder services.