1. Terug

Waarom kiezen voor ALSO International?

Een proactieve partner met een compleet portfolio en geoptimaliseerde op maat gesneden processen

Bij ALSO International houden wij niet van hit & run, wij streven naar langdurende partnerschappen en daarom investeren we graag in de relatie met u. Door de ideale mix van verregaande automatisering, op maat gemaakte logistieke processen en ons grote inkoopvolume kunnen wij als geen ander tegen zeer gunstige condities alle originele printing supplies die u wenst uit voorraad leveren.

Prepared for printing. U profiteert mee van de gestroomlijnde interne processen in ons papierloze distributiecentrum. De in twee decennia opgebouwde logistieke kennis en ervaring delen wij graag met u, zodat er synergie ontstaat en u onze toegevoegde waarde daadwerkelijk positief ervaart binnen uw bedrijfsresultaten. Want het is ons doel u te helpen groeien. Profit from our performance!

Portfolio

Wij zijn een specialist in het distribueren van toner- en inktcartridges voor elk type printer van alle bekende merken aan groothandelaren, resellers, kantoorvakhandels, inkooporganisaties, retailers en e-tailers. Wij garanderen u de beste voorwaarden en hebben meer dan 12.000 producten in ons assortiment, waarvan ruim 5.000 artikelen uit voorraad zodat u zelf geen grote voorraden hoeft aan te houden want wij kunnen u uiterst snel - veelal binnen 24 uur - beleveren.

Procesoptimalisatie

Wij proberen onze dienstverlening zo efficiënt en transparant mogelijk te houden. Zo kunt u bijvoorbeeld via onze uitgebreide webshop niet alleen 24 uur per dag bestellen, maar heeft u ook via uw eigen accountpagina inzicht in uw openstaande en historische orders, uw facturen en uw retouren. Alles helder en overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast is het mogelijk om elke order live te volgen via ons online track & trace systeem. Tevens kunnen wij u diverse leveringsdiensten aanbieden, zoals desgewenst het direct versturen van een zending naar uw klant in een neutrale verpakking en voorzien van uw bedrijfslogo op de pakbon. U zult ervaren dat bij ons niets onmogelijk is!

Proactiviteit

Als B2B-distributeur van A-merk printer supplies willen we ons onderscheiden van andere aanbieders door u te voorzien van klantvriendelijke tijd- en kostenbesparende tools en services zoals Supply Services, Financial Services, Commercial Services, Logistics Services en E-business Solutions. Bij ALSO International denken we altijd proactief 3 stappen vooruit en dat heeft mede geresulteerd in ons uitgebreide pakket aan E-businessdiensten. Daarmee kunnen we u bijvoorbeeld voorzien van de productcontent voor uw webshop, maar we ondersteunen u ook met financiële en commerciële diensten. De grote klantenset maakt dat we in staat zijn om deze services en solutions steeds verder voor u door te ontwikkelen waardoor deze meegroeien met uw veranderende behoefte. Uiteraard combineren we dat met de beste inkoopprijs van de markt, want als relatie van ALSO International profiteert u mee van ons inkoopvoordeel waardoor u concurrerend uw klanten kunt bedienen.

Bent u overtuigd en wilt ook u klant worden?

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en webshop. Stelt u zelf een offerte samen met de gewenste artikelen en u ontvangt binnen 1 werkdag een passende aanbieding tegen de beste marktprijs!
U kunt natuurlijk ook direct klant worden van ALSO International door het online registratieformulier in te vullen of contact met ons op te nemen.