1. Terug

Gaat u voor Bronze, Silver of…Gold?

Alphinos Privilege Club: members only

Over Alphinos

De Alphino is de officiële munteenheid van het loyaliteitsprogramma van ALSO International. Met Alphinos spaart u snel, leuk en heel eenvoudig voor de mooiste cadeaus. Het spaarprogramma staat open voor alle klanten van ALSO International. Of u nu regelmatig of sporadisch bestelt; iedereen kan bij ons Alphinos verdienen én inwisselen voor prachtige cadeaus uit onze uitgebreide catalogus.

In slechts enkele stappen heeft u zich aangemeld als Alphinos-spaarder. Eenmaal geregistreerd kiest u bij de actuele campagnes voor degene waaraan u wilt deelnemen en waarmee u Alphinos kunt verdienen op basis van een vastgesteld persoonlijk target, u schrijft zich in, plaatst uw bestelling(en) en voilà: uw Alphinos worden automatisch gedurende de actieperiode bijgeschreven op uw persoonlijke account. Eenvoudiger kan bijna niet.

Alphinos Privilege Club

ALSO International introduceert de Alphinos Privilege Club! Hiermee wordt deelname aan het Alphinos spaarprogramma nóg aantrekkelijker. Met de Alphinos Privilege Club tilt ALSO International het Alphinos spaarprogramma naar een hoger plan. Een hoger plan met verschillende levels. Zo kunt u als deelnemer van nog meer voordelen genieten.

Gaat u voor Bronze, Silver of Gold?

De Alphinos Privilege Club onderscheidt drie levels: Bronze, Silver en Gold. Alle deelnemers die aan het spaarprogramma meedoen, beginnen op het Bronze level. Op dit level kunt u deelnemen aan alle Alphinos acties, Alphinos sparen én verzilveren.

Door supplies bij ALSO International in te kopen, targets binnen actieperiodes te halen en daarmee Alphinos te sparen, kunt u toegang krijgen tot de hogere levels. Hoe hoger het level, des te meer voordelen en privileges.

Heeft u de doelen voor een hoger level bereikt, dan profiteert u direct van de daarbij behorende voordelen. Dat geldt voor zowel het lopende als het daarop volgende jaar. Daarna gaat de teller dan weer op nul en heeft u een jaar de tijd om op hetzelfde level te blijven, een level te stijgen of te dalen.

Meld u vandaag nog aan!

Nog geen Alphinos Privilege Club member? Waar wacht u op? Ga nú naar alphinos.eu/privilegeclub en meld u aan!