1. Terug

16-mrt-2020 - Emmen

Gevolgen van het coronavirus - ALSO helpt klanten

We volgen de laatste ontwikkelingen sinds het Coronavirus zich begon te verspreiden en werken met succes aan een breed scala aan maatregelen om de toeleveringsketen en persoonlijke veiligheid van werknemers, klanten en partners te beschermen. Vergaderingen worden zoveel mogelijk digitaal gehouden en veel van onze medewerkers krijgen al enige tijd de opdracht om vanuit hun thuiskantoor te werken.

ALSO zal haar klanten helpen die op korte termijn liquiditeitsknelpunten hebben als gevolg van het coronavirus. “Alle resellers worden met behulp van de business intelligence continu door de gehele Group geanalyseerd om ze proactief te ondersteunen. Zo hebben we een heel duidelijk en precies beeld van de loyale klanten van het bedrijf die structureel gezond zijn, maar nu het risico lopen in moeilijkheden te komen door de gevolgen van het coronavirus. U krijgt snelle en onbureaucratische steun van ALSO,” kondigde Gustavo Möller-Hergt, CEO van ALSO Holding AG aan.

Op basis van het verkoopvolume/ -niveau bieden we aan om de betalingstermijnen voor de getroffen resellers te verhogen. Voor dit doel stellen ALSO Holding en haar landenbedrijven een dubbelcijferig miljoen extra liquiditeit beschikbaar. Het bedrijf zal ook flexibel reageren op de situatie van de individuele reseller wat betreft kredietlijnen. De implementatie zal op korte termijn plaatsvinden, met maatregelen die aanvankelijk tot eind april van kracht zijn. Maar het bedrijf zal ook daarna doorgaan met het assisteren en adviseren van MKB-wederverkopers bij eventuele problemen. Stel uw vragen in dit verband aan support4corona@also.com

Het hele team helpt mee in deze moeilijke tijd. We zullen binnenkort details publiceren over verdere specifieke maatregelen.

Directe link naar persbericht: https://www2.also.com/press/20200316en.pdf

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Beate Flamm
+49 151 61266047
beate.flamm@also.com