1. Terug

WAT ONZE MEDEWERKERS ZEGGEN

We zijn actief in de logistieke keten en weten dus dat elke schakel belangrijk is. Wanneer klanten kiezen voor ALSO International dan kiezen wij onvoorwaardelijk voor onze klant en dat geldt zeker ook voor onze interne klanten. Onze eigen medewerkers zijn stuk voor stuk teamspelers met klantfocus en samen werken we aan maximale klanttevredenheid. Onderstaand laten we een aantal collega’s aan het woord die verhalen hoe zij hun werk ervaren.

Sebastiaan Smits

Business Analyst

“Bij binnenkomst in 2012 had ik veelvuldig klantcontact en hield ik me voornamelijk bezig met E-commerce ontwikkelingen, EDI projecten en web analytics. Tegenwoordig ligt mijn focus op commerciële analyses binnen het business intelligence domein en heb ik meer te maken met interne klanten en stakeholders. Dit is juist de dynamiek van dit bedrijf. Je begint in een functie en deze kan zich, afhankelijk van je eigen interesses en pro-activiteit, uiteindelijk vormen naar een nieuwe uitdagende functie. Dit is een mooi bedrijf om voor te werken, vooral omdat je binnen je expertisegebied heel veel speelruimte krijgt.”

Bob Schalk

Manager Supply Chain

“In mijn rol overzie je alle ketenpartners en heb je dus te maken met vraag en aanbod. Je zit als het ware als een spin in het web. Het is als in je eentje schaken en telkens het bord een slag draaien, strategische beslissingen nemen en alles in goede banen leiden. Ik had al aardig wat ervaring opgedaan in vergelijkbare functies bij andere bedrijven toen ik hier in 2011 startte en dit is een machtig mooie organisatie die vooroploopt op innovatiegebied in de supply chain zoals bijvoorbeeld de toepassing van cloudtechnologie.”

Judith Zomer

Back Office Manager

“Het ALSO Center of Competence Printing Supplies bestaat uit Vendor Management, Supply Chain en Back Office. Vanuit Back Office verzorgen wij de administratieve ondersteuning voor de andere twee pijlers. Het is een heel breed werkterrein, het gaat van orderbevestigingen en retourafhandeling tot en met het afgeven van special bids. Ik ben hier gestart in 2005, dus ik heb al een jubileum mogen vieren en wat mij betreft blijft het niet bij eentje. Ik heb het bedrijf zien groeien en het mooie is dat je als persoon ook de kans krijgt om mee te groeien.”

Menno Esmeijer

Product Manager

“Wat je merkt is dat we heel klant- en merkentrouw zijn. Originele producten en anders niet en dat is helder voor iedereen. Ik onderhoud de contacten met vendors, houd me bezig met pricing, zorg dat de productinfo altijd actueel is etc. Voorheen deed ik vergelijkbaar werk, maar wel in een heel andere setting en sector. ALSO International is ook Europees actief en dat is toch een andere dimensie. Daarnaast ik heb hier veel meer collega’s. De sfeer is prima, iedereen staat voor een ander klaar dus wie weet hoeveel jubilea ik ga vieren. Op 1 oktober 2025 werk ik hier precies 10 jaar.”