1. Terug

Uw toekomst bij ALSO

ALSO biedt u spannende carrièremogelijkheden

Of u nog op school of de universiteit zit of al aan het werk bent, wij bieden u de kans om samen met ons te werken aan een succesvolle toekomst. De ALSO-principes vormen het dak. Die sturen onze dagelijkse interactie met klanten, partners en collega’s. Ook buitenstaanders kunnen door die principes het unieke aanbod van ALSO ervaren. Hebben we u interesse gewekt? Solliciteer dan naar een van onze aantrekkelijke functies en word lid van ons team.

Professionals

U hebt al ervaring in uw gekozen professie. U bent nu op zoek naar iets anders: u verlangt naar nieuwe en/of meer verantwoordelijkheden om uzelf verder te kunnen ontwikkelen. ALSO biedt u diverse mogelijkheden om uw loopbaanaspiraties vorm te geven.

Management

Als manager bent u op zoek naar nieuwe verantwoordelijkheden, zodat u met uw kennis, ervaring en leiderschapskwaliteiten ons kunt helpen ons marktleiderschap uit te bouwen.

Studenten

ALSO biedt serieuze en getalenteerde studenten diverse mogelijkheden. U krijgt de kans om door middel van een stage of werk-leertraject praktijkervaring op te doen terwijl u verder studeert voor uw bachelor of master. Zo kunt u een flinke stap zetten naar een carrière bij ALSO of anders waardevolle contacten opdoen voor de rest van uw professionele loopbaan.

Stageplaatsen/praktijktrainingen

Een praktijktraining bij ALSO vormt een uitstekende basis voor het betreden van de arbeidsmarkt. We bieden jongeren praktijktrainingen aan in onze fabrieken en kantoren. De meeste deelnemers blijven na hun training werkzaam voor ALSO. Door met steun van het bedrijf cursussen te volgen maken ze kans op aantrekkelijke functies in het bedrijf.